Sponsoren voor KIKOV

Ik ben Katleen, de dochter van meter (Mieke) en de mama van Sara. Een jaar geleden kwam meter terug naar huis van de Camino en Sara vroeg of ze volgende keer ook mee een deel van de Camino mocht stappen.We hebben hier niet lang moeten over nadenken en vonden dat dit een unieke ervaring voor beiden zou kunnen zijn. Meter zag dit direct zitten en stemde toe. Sara spaarde duchtig haar centjes om het vliegtuigticket te betalen. Oorspronkelijk ging de opbrengst van hun tocht naar een ander goed doel, maar toen we het nieuws van onze oudste zoon kregen, voelde ik dat we het geld aan een ander doel moesten geven nl. KIKOV. Na de diagnose van kanker bij Mattias werden wij goed opgevangen en begeleid door een heel team van mensen. Ik vernam dat een deel van de praktische ondersteuning gesponsord werd door KIKOV. Door deze organisatie werd er mij veel uit handen genomen en was er een goede begeleiding voor broer en zus. Daarom was mijn keuze snel gemaakt en stemde mijn moeder hier ook mee in. Dus alles gaat recht naar een goed doel, dichtbij naar mensen die het echt nodig hebben in een moeilijke tijd.

De weg van Compostella naar Muxia

woensdag 16 augustus 2017

15 augustus 2017 Cee

Hallo het is weer met  Sara,
Het was vandaag een leuke dag.
We hebben vandaag 15, 5 km gestapt
, we hebben in totaal 67 km gestapt, we zitten nu in een refugio, ze zijden op de plakkaten dat we uitzicht hebben op de zee, maar dat hebben  we niet we hebben uitzicht op de straat de straat is er mooi.Sewes gaan we naar de zee  gestapt. Ze gaan straks vuurwerk  afvuren op het strand, daar gaan we naar kijken.
Deze morgen zijn we om 7 u met miezelregen vertrokken, bergop, bergaf, terug bergop en na de middag alleen maar steil en nog steiler, continu naar beneden. Onze voeten en tenen en benen kregen het heel hard te verduren.
Hier in Cee loopt heel de stad er opgetut bij voor het feest van Maria.
En vanavond ziet het er naar uit dat we een heel groot vuurwerk te zien gaan krijgen.
Tegenwoordig moet je hier overal reserveren omdat de Spanjaarden in augustus vakantie nemen. Dat is dan gebeurd voor de volgende dagen en eigenlijk denk ik dat de  oplossing die er komt, beter is dan het oorspronkelijke opzet. Omdat er nergens een 2de nacht te krijgen was in Cee gaan we morgen tot Fisterra, maar de rest is voor morgen.

4 opmerkingen:

 1. Dag Zus ,

  Wat ben ik blij om te horen dat het zo goed met je gaat.Je zit nu over de helft ( dikke proficiat ),hopelijk heb je genoten van de wandeltochten het goeie weer en het vuurwerk.Geniet maar zoveel je kan.Is het eten lekker?We zijn super fier op maar missen je.Slaapwel papa xx

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Dag Sara
  Amai wat ben jij een super meid zeg. Zo'n grote tocht maken voor zo'n mooi doel. Ik ben super trots op je. Ik zou het niet kunnen hoor. Een leuke wandeling door jullie bos met de hondjes dat gaat nog maar wat jij doet geweldig. Dat zou ik en mijn hondjes niet kunnen. Een heel dikke duim Sara en een dikke poot van Sloef, Scampi, Nougat, Pinda en natuurlijk Fanta. Hahhaha je zal het niet geloven maar die was ik aan het scheren en toen zei ik: 'Zeg Fanta wees eens zo flink als Saras'. Dikke zoen van Josiane en doe zo verder. Je bent heel goed bezig.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hey Sara (en meter), super wat jullie al hebben afgelegd. Het ziet er daar heel fijn en mooi uit! Geniet er nog van en nog heel veel stapplezier!
  Groetjes van Gitte en Fien en Kim

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Dag Sara en meter,
  Het is hier met Axel. Ik ben bij Bompa en Hilde. Ze volgen jullie reis van dag tot dag. Het lijkt reuze mee te vallen. We zijn benieuwd naar jullie verhalen en kijken uit naar jullie terugkomst. Warme groetjes Axel, Bompa en Hilde

  BeantwoordenVerwijderen