Sponsoren voor KIKOV

Ik ben Katleen, de dochter van meter (Mieke) en de mama van Sara. Een jaar geleden kwam meter terug naar huis van de Camino en Sara vroeg of ze volgende keer ook mee een deel van de Camino mocht stappen.We hebben hier niet lang moeten over nadenken en vonden dat dit een unieke ervaring voor beiden zou kunnen zijn. Meter zag dit direct zitten en stemde toe. Sara spaarde duchtig haar centjes om het vliegtuigticket te betalen. Oorspronkelijk ging de opbrengst van hun tocht naar een ander goed doel, maar toen we het nieuws van onze oudste zoon kregen, voelde ik dat we het geld aan een ander doel moesten geven nl. KIKOV. Na de diagnose van kanker bij Mattias werden wij goed opgevangen en begeleid door een heel team van mensen. Ik vernam dat een deel van de praktische ondersteuning gesponsord werd door KIKOV. Door deze organisatie werd er mij veel uit handen genomen en was er een goede begeleiding voor broer en zus. Daarom was mijn keuze snel gemaakt en stemde mijn moeder hier ook mee in. Dus alles gaat recht naar een goed doel, dichtbij naar mensen die het echt nodig hebben in een moeilijke tijd.

De weg van Compostella naar Muxia

maandag 14 augustus 2017

14 augustus Logoso

Hallo het is weer met Sara,
we hebben vandaag weer een leuke dag gehad, we hebben veel koeien gezien, we hebben goed gestapt.
Morgen zijn we van plan om om 7u haf 8 te vertrekken, en dan die dag gaan we 15 / 16 km doen, en dan gaan we' s avonds in Cee slapen en daar zijn we aan zee  en daar nemen we waarschijnlijk een dag rust en als het ons daar bevalt blijven we nog een nacht.
Het was vandaag een bewogen dag. De bedoeling was tot in Maroñas (8 Km) te lopen. We liepen te ver en de refugio in Santa Mariño 9 km) zag er allesbehalve gezellig uit. We deden autostop, de 2de auto, nam ons een eind mee, aan een rond punt zochten we de juiste richting en we werden heel vlug meegenomen door een purperen auto, bij Olveiroa werden we afgezet en dan hebben we nog 4 km gestapt, in totaal vandaag 13 km gelopen, algemeen totaal 51,5 km.
Sara werd een " super-kampioen" genoemd. Dat is ze inderdaad, geen berg te hoog en geen vallei te diep. Vanaf morgen kunnen het rustiger aan doen. We zitten nu in  een klein bergdorpje, kijken uit over een diepe vallei, de bergwand aan de overkant is bebost met hier en daar een groene wei.Het was bijna de hele dag bewolkt en dus ideaal om te stappen.
We hadden een goeie dag.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten