Sponsoren voor KIKOV

Ik ben Katleen, de dochter van meter (Mieke) en de mama van Sara. Een jaar geleden kwam meter terug naar huis van de Camino en Sara vroeg of ze volgende keer ook mee een deel van de Camino mocht stappen.We hebben hier niet lang moeten over nadenken en vonden dat dit een unieke ervaring voor beiden zou kunnen zijn. Meter zag dit direct zitten en stemde toe. Sara spaarde duchtig haar centjes om het vliegtuigticket te betalen. Oorspronkelijk ging de opbrengst van hun tocht naar een ander goed doel, maar toen we het nieuws van onze oudste zoon kregen, voelde ik dat we het geld aan een ander doel moesten geven nl. KIKOV. Na de diagnose van kanker bij Mattias werden wij goed opgevangen en begeleid door een heel team van mensen. Ik vernam dat een deel van de praktische ondersteuning gesponsord werd door KIKOV. Door deze organisatie werd er mij veel uit handen genomen en was er een goede begeleiding voor broer en zus. Daarom was mijn keuze snel gemaakt en stemde mijn moeder hier ook mee in. Dus alles gaat recht naar een goed doel, dichtbij naar mensen die het echt nodig hebben in een moeilijke tijd.

De weg van Compostella naar Muxia

woensdag 16 augustus 2017

16 augustus 2017 Fisterra

Hallo het is weer met Sara,
we hebben gisteren een gezellige avond gehad, we hebben naar vuurwerk  gekeken, het was prachtig , het vuurwerk begon om 12u snachts, we zijn ook naar de Kermis geweest, ik ben in 3 attracties geweest, en in één van die attracties is meter meegeweest dat was in de rups  . Vandaag zijn we tot in Fisterra gestapt, veel berg op maar het ging vlot. Seffens gaan we zwemmen  in de zee ik toch, we gaan ook onze Fisterra halen . We zitten nu in een refugio, we blijven hier 2 nachten.
We zijn deze morgen in  Cee uitgeleide gedaan met 7 kanonschoten; ofwel waren ze blij dat we vertrokken ofwel vonden ze het goed dat we het vuurwerk zo mooi vonden. Het was lichtjes bewolkt onderweg en heel goed om te stappen. Weer veel stijgen en dalen, maar bijna voortdurend met zicht op zee en de vuurtoren van Fisterra. We stapten langs een sikkelvormig strand op een pad door de duinen.
We hebben 12 km gestapt. Dat brengt het totaal op 79 km.
En..... Sara heeft haar eerste Fisterra gekregen. Proficiat, Sara. Nu gaan we voor de Muxia!
Maar eerst een dag rust? Ik geloof het niet, we gaan morgen tot boven op de Kaap voor de zonsondergang, we bezoeken een fort, we gaan naar de visafslag en dan is er nog een verrassing voor Sara!

3 opmerkingen:

  1. Dag Sara en meter, wat een mooi weer en landschappen daar. Proficiat Sara met je Fisterra. Je hebt deze zeker dubbel en dik verdiend! Ik hoop dat je goed gezwommen hebt in de zee en dat het niet te koud was. We zijn super fier op je en ik wou dat ik daar ook kon lopen. Dikke knuffel mama

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Amaai zeg. Wat een avontuur beleven jullie. We willen er bijna bij zijn. Nee toch nie. Zo'n goeie voeten hebben we niet en misschien ook de drive of doorzettingsvermogen niet. Dikke proficiat. Voor jullie beide. Hoedje af. Veel plezier nog en volhouden hé Sara. Je bent al over de helft.dikke knuffel vanuit Lubbeek😍😍😍

    BeantwoordenVerwijderen