Sponsoren voor KIKOV

Ik ben Katleen, de dochter van meter (Mieke) en de mama van Sara. Een jaar geleden kwam meter terug naar huis van de Camino en Sara vroeg of ze volgende keer ook mee een deel van de Camino mocht stappen.We hebben hier niet lang moeten over nadenken en vonden dat dit een unieke ervaring voor beiden zou kunnen zijn. Meter zag dit direct zitten en stemde toe. Sara spaarde duchtig haar centjes om het vliegtuigticket te betalen. Oorspronkelijk ging de opbrengst van hun tocht naar een ander goed doel, maar toen we het nieuws van onze oudste zoon kregen, voelde ik dat we het geld aan een ander doel moesten geven nl. KIKOV. Na de diagnose van kanker bij Mattias werden wij goed opgevangen en begeleid door een heel team van mensen. Ik vernam dat een deel van de praktische ondersteuning gesponsord werd door KIKOV. Door deze organisatie werd er mij veel uit handen genomen en was er een goede begeleiding voor broer en zus. Daarom was mijn keuze snel gemaakt en stemde mijn moeder hier ook mee in. Dus alles gaat recht naar een goed doel, dichtbij naar mensen die het echt nodig hebben in een moeilijke tijd.

De weg van Compostella naar Muxia

zondag 13 augustus 2017

13 augustus 2017 Vilaserio

Hallo het is weer met sara,
het was vandaag een leuke dag.
Smorgens zijn we om kwart na 7 vertrokken, er waren al mensen om half 5 vertrokken , we hebben vandaag heel veel katten gezien, maar spijtig genoeg ook een dode kat, daar gaan we het niet over hebben, we hebben vandaag weer goed gestapt we hebben 15 km gestapt goed hé, we hebben in totaal al 38,5 km gestapt. Er waren vandaag heel veel steile bergen
In de namiddag hebben we Santiagotaart gegeten met warme chocomelk, meter met koffie
Morgen gaan we maar 8 km stappen, anders moeten we 22 km doen. Het was een mooie dag.
Sara was vandaag niet te houden.
Onze wekker ging aflopen om half 7, maar om kwart na 6 was ze al aangekleed, we moesten nog ontbijten, maar ze had de rugzak al aan en met de stok in de hand, stond ze klaar om te vertrekken, ze wilde zelfs haar rugzak niet afnemen om te eten, zo gretig was ze om te vertrekken.
Het was vandaag over de 40 graden en morgen wordt het weer zo heet. Hoe ik het morgen ga aanpakken is nog een raadsel, maar alles komt in orde. We zouden moeten tot in Olveira kunnen geraken Hoe? Is nog een raadsel. Het probleem is dat Sara zich verveelt als we niet stappen, ze wil dat er feesten zijn onderweg, maar dat is niet zo in dorpjes met maar een paar huizen.
Eens we in Chans zijn wordt het gans anders. Van daar zitten we aan zee en kunnen we een pauzedag inlassen. 


1 opmerking: