Sponsoren voor KIKOV

Ik ben Katleen, de dochter van meter (Mieke) en de mama van Sara. Een jaar geleden kwam meter terug naar huis van de Camino en Sara vroeg of ze volgende keer ook mee een deel van de Camino mocht stappen.We hebben hier niet lang moeten over nadenken en vonden dat dit een unieke ervaring voor beiden zou kunnen zijn. Meter zag dit direct zitten en stemde toe. Sara spaarde duchtig haar centjes om het vliegtuigticket te betalen. Oorspronkelijk ging de opbrengst van hun tocht naar een ander goed doel, maar toen we het nieuws van onze oudste zoon kregen, voelde ik dat we het geld aan een ander doel moesten geven nl. KIKOV. Na de diagnose van kanker bij Mattias werden wij goed opgevangen en begeleid door een heel team van mensen. Ik vernam dat een deel van de praktische ondersteuning gesponsord werd door KIKOV. Door deze organisatie werd er mij veel uit handen genomen en was er een goede begeleiding voor broer en zus. Daarom was mijn keuze snel gemaakt en stemde mijn moeder hier ook mee in. Dus alles gaat recht naar een goed doel, dichtbij naar mensen die het echt nodig hebben in een moeilijke tijd.

De weg van Compostella naar Muxia

vrijdag 11 augustus 2017

11 augustus Lombao

Hallo het is weer met Sara,
Het was vandaag een leuke dag.
We hebben deze nacht goed geslapen we zijn om 7u opgestaan en we hebben gezocht naar een restaurant   en daar hebben we een croissant gegeten.
Dan zijn we verder gegaan.We hebben een mooie tocht gedaan, veel gezien, in  de middag zijn we weer in een restaurant  geweest, daar hebben we frit met omelet gegeten, dan hebben we een plaats gereserveerd in een refugio, dan in de middag hebben we gevraagd aan de meneer achter de toog die zegde dat we nog 500m moesten stappen eer da we bij die refugio waren. Dat was niet waar, maar uiteindelijk hebben we het gevonden we hebben 11,5km gestapt.
Opmerkingen van Sara vandaag:
Meter, wat is het hier mooi!
Nu ken ik het verschil tussen  wandelen bij ons en stappen hier.
Ze is deze middag heel moedig geweest. In samenspraak met haar bestelde ik als voorgerecht voor elk een Russisch slaatje ( kleine blokjes aardappelen, worteltjes, tonijn in mayonaise)  en als hoofdgerecht frietjes met Spaanse omelet. Aan de prijzen te zien waren de porties niet groot.
We vielen bijna achterover van de reusachtige porties. Gelukkig kon ik een portie frieten annuleren.
Voor Sara was de mayonaise van de Russische sla te zuur. Na 5 keer moedig proberen gaf ze de pijp aan Maarten. De frietjes met de omelet werden smakelijk opgegeten. Dan nog een ijsje en.een koffie en we konden er weer tegen.
We hebben wel 1,5 km meer moeten lopen omdat de refugio niet op de Camino lag. Daarmee moeten we morgen ook wat meer doen.
De refugio is super in vergelijking met ons logies van vorige nacht.
Seffens gaan we op het terras iets drinken, dan om halfacht het avondeten, morgenvroeg kunnen we hier ook ontbijten. We plannen om morgen iets vroeger te vertrekken.
Onze dag was goed 
Geen opmerkingen:

Een reactie posten