Sponsoren voor KIKOV

Ik ben Katleen, de dochter van meter (Mieke) en de mama van Sara. Een jaar geleden kwam meter terug naar huis van de Camino en Sara vroeg of ze volgende keer ook mee een deel van de Camino mocht stappen.We hebben hier niet lang moeten over nadenken en vonden dat dit een unieke ervaring voor beiden zou kunnen zijn. Meter zag dit direct zitten en stemde toe. Sara spaarde duchtig haar centjes om het vliegtuigticket te betalen. Oorspronkelijk ging de opbrengst van hun tocht naar een ander goed doel, maar toen we het nieuws van onze oudste zoon kregen, voelde ik dat we het geld aan een ander doel moesten geven nl. KIKOV. Na de diagnose van kanker bij Mattias werden wij goed opgevangen en begeleid door een heel team van mensen. Ik vernam dat een deel van de praktische ondersteuning gesponsord werd door KIKOV. Door deze organisatie werd er mij veel uit handen genomen en was er een goede begeleiding voor broer en zus. Daarom was mijn keuze snel gemaakt en stemde mijn moeder hier ook mee in. Dus alles gaat recht naar een goed doel, dichtbij naar mensen die het echt nodig hebben in een moeilijke tijd.

De weg van Compostella naar Muxia

vrijdag 18 augustus 2017

18 augustus 2017 Lires

Hallo het is weer met Sara,
We hebben vandaag een leuke dag gehad,'s morgens zijn we opgestaan rond een uur of 8, dan zijn we ergens gaan eten, dan is de dag begonnen we hebben  goed doorgewandeld, dan stopten wij ergens. Dan zijn we op een trap gaan zitten en we wilden juist weggaan, maar dan kwam er een mevrouw met 2 appels, één voor mij en één voor meter.
Dan nu 's middags hebben we een broodje met omelet gegeten, dan zijn we verder gegaan. 
We vroegen aan een man waar onze refugio was, maar die bood één van zijn mooie kamers aan, maar we hebben nee gezegd, het was een 2 persoons bed, en het was al zo warm, en het bed was redelijk klein, we liggen daar zo dicht bij elkaar en dat is veel te warm en omdat we al in een refugio gereserveerd hadden, en als we zouden afbellen is dat niet eerlijk.
Normaal gezien zouden we om half 7 opstaan, maar het regende en volgens het weerbericht zou het tegen de middag opklaren. Om 8 uur regende het niet meer, we hebben onze tijd genomen om te ontbijten en toen we vertrokken, trok de lucht langzaam open en het werd alsmaar warmer. In het begin was de weg zwaar omdat er veel asfalt was en de nodige bergen en er soms heel venijnige stukken tussen zaten.
De laatste helft waren we zo op dreef dat we er waren voor we het beseften. We stapten 15 km. Dat brengt het totaal op 99 km.
We maken er een erezaak van om zoveel mogelijk kilometers te lopen omdat er een bepaalde sponsor is,  die voor elk van ons twee 50 cent per gelopen km aan Kikov geeft.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten