Sponsoren voor KIKOV

Ik ben Katleen, de dochter van meter (Mieke) en de mama van Sara. Een jaar geleden kwam meter terug naar huis van de Camino en Sara vroeg of ze volgende keer ook mee een deel van de Camino mocht stappen.We hebben hier niet lang moeten over nadenken en vonden dat dit een unieke ervaring voor beiden zou kunnen zijn. Meter zag dit direct zitten en stemde toe. Sara spaarde duchtig haar centjes om het vliegtuigticket te betalen. Oorspronkelijk ging de opbrengst van hun tocht naar een ander goed doel, maar toen we het nieuws van onze oudste zoon kregen, voelde ik dat we het geld aan een ander doel moesten geven nl. KIKOV. Na de diagnose van kanker bij Mattias werden wij goed opgevangen en begeleid door een heel team van mensen. Ik vernam dat een deel van de praktische ondersteuning gesponsord werd door KIKOV. Door deze organisatie werd er mij veel uit handen genomen en was er een goede begeleiding voor broer en zus. Daarom was mijn keuze snel gemaakt en stemde mijn moeder hier ook mee in. Dus alles gaat recht naar een goed doel, dichtbij naar mensen die het echt nodig hebben in een moeilijke tijd.

De weg van Compostella naar Muxia

woensdag 9 augustus 2017

De laatste loodjes voor de start

Hallo ik ben het Sara,
het is ondertussen heel spannend het is al binnen 2 dagen  woensdag 9 Augustus ga ik bij meter slapen.  Maar ik ga die nacht  niet veel slapen, dan de volgende dag 10 Augustus moeten we om half 9 vertrekken .
Ik ben heel nerveus maar ik verheug me erop vandaag 8 Augustus ben ik naar professor Mertens geweest die heeft mij een zalving gegeven en een pelgrimszegen . We hebben 6 Augustus onze rugzak gemaakt en gekeken wat moeten we nog kopen we hebben hem uitgehaald en weer gemaakt alles zit er nu in klaar om te vertrekken we hebben goed geoefend .
  IK BEN ER KLAAR VOOR !!!!!!!!!!!!!!!
͎͎

Of ik er klaar voor ben, is een andere vraag. Alles wat kon gedaan worden, is in orde gebracht. De rugzakken staan beneden, klaar voor de start.
De rest ligt in Gods handen.
De eerste avond slapen we bij Fina op de Oude Vismarkt. Ik ben doodop en toch kan ik, eenmaal in bed, niet in slaap geraken. En dan is er het grote onbekende........
Woensdagmorgen:  Na een slapeloze nacht ben ik er nu ook klaar voor.Geen opmerkingen:

Een reactie posten