Sponsoren voor KIKOV

Ik ben Katleen, de dochter van meter (Mieke) en de mama van Sara. Een jaar geleden kwam meter terug naar huis van de Camino en Sara vroeg of ze volgende keer ook mee een deel van de Camino mocht stappen.We hebben hier niet lang moeten over nadenken en vonden dat dit een unieke ervaring voor beiden zou kunnen zijn. Meter zag dit direct zitten en stemde toe. Sara spaarde duchtig haar centjes om het vliegtuigticket te betalen. Oorspronkelijk ging de opbrengst van hun tocht naar een ander goed doel, maar toen we het nieuws van onze oudste zoon kregen, voelde ik dat we het geld aan een ander doel moesten geven nl. KIKOV. Na de diagnose van kanker bij Mattias werden wij goed opgevangen en begeleid door een heel team van mensen. Ik vernam dat een deel van de praktische ondersteuning gesponsord werd door KIKOV. Door deze organisatie werd er mij veel uit handen genomen en was er een goede begeleiding voor broer en zus. Daarom was mijn keuze snel gemaakt en stemde mijn moeder hier ook mee in. Dus alles gaat recht naar een goed doel, dichtbij naar mensen die het echt nodig hebben in een moeilijke tijd.

De weg van Compostella naar Muxia

vrijdag 14 april 2017

Ergens eind vorig jaarHet was al 10 jaar mijn wens om samen met één van mijn kleinkinderen een stuk van de Camino  te lopen. Ik vroeg het aan Yannick en Mattias. Geen van beide was geïnteresseerd. Sara en Axel waren toen nog te klein. 
En dan als een donderslag bij heldere hemel, kwam daar een paar maanden geleden deze onverwachte vraag van Sara.
"Meter, mag ik volgend jaar mee naar Santiago?" " Wat? Waarom?........"
Het enige probleem was dat Sara bang was om te vliegen. Met de trein waren we vier dagen van de veertien kwijt: geen optie. 
Om haar motivatie te toetsen, moest ze zelf sparen voor haar vliegtuigticket.
We stappen van Santiago de Compostela via Fisterra naar Muxia (de kleine Camino). 
Ik kijk er zo naar uit. Weer een droom, die werkelijkheid wordt!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten